Bafra’da Muhtarlar günü kutlandı

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk anıtına çelenk sunulması ardından, Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç’in muhtar günü teşekkür konuşması yapıldı.

 

Daha sonra Bafra’da kırsalda ve merkezde görev yapan muhtarlar sabah kahvaltısında, Bafra Belediyesi  Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde belediye tarafından program gerçekleştiridli.

Burada konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,” 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle yerel yönetimlerin yapı taşı olan muhtarlarımız ile kahvaltı programında bir araya geldik. Vatandaşlarımız için gece gündüz demeden attığımız her adımda çalışmalarımızın en önemli paydaşı olan muhtarlarımız ile dün olduğu gibi bundan sonra da istişare içerisinde olmaya, birlikte ilçemiz için emek sarfetmeye devam edeceğiz. “dedi.

Başkan Kılıç,” Milletimize hizmet yolunda devletimizin gözü kulağı olan, mahallelerimize değer katan tüm muhtarlarımıza özverili ve fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyor; her birinin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Programa katılanlar arasında, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı Gürcan Özdilek, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, siyasi parti temsilcileri, daire kurum amirleri ve müdürleri katılım sağladı.