Bafra Devlet Hastanesi'nde Palyatif günü kutlandı

Günün anlam ve önemi nedeniyle hastane yöneticileri; Başhekim Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Yavuz Kılıç,  İdari ve Mali İşler Müdürü Koray Bülbül, Müdür Yardımcısı Zafer Yılmaz,  Palyatif Bakım Servisinde yatan hastaları ziyaret ettiler.

Hastalara çiçek armağan edilerek, hasta ve yakınlarıyla olumlu diyaloglar kuruldu.

 

Yapılan hasta ziyaretleriyle hastalara moral ve motivasyon desteği sağlandı.

 

 

Palyatif bakım, hayatı boyunca ciddi hastalıklarla yaşamak durumunda olan bireylere hastalıklarıyla baş etmelerini kolaylaştırmak amacıyla sunulan tıbbi bakım türüdür.  Hastalara ve aile bireylerine tıbbi, psikolojik, sosyal ve manevi destek vererek acılarını hafifletmek veya önlemek için faaliyet göstermek üzere yaşam kalitesini geliştirmek amacıyla Bafra Devlet Hastanesi’nde 18 yatak kapasitesi ile hizmet veriliyor.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin DOMAÇ palyatif servisi ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada sağlığın hayattaki en önemli değer olduğunu vurguladı. “Bafra ilçemizde hizmet veren hastanemiz, hem bina hem de sağlık personeli açısından oldukça donanımlıdır. Palyatif Bakım Servisimizde hizmet veren değerli hekim arkadaşlarımız ve palyatif bakım ekibimizin sayesinde hizmet kalitemiz daha da artmıştır. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm hastalarımıza ve hasta yakınlarına acil şifalar diliyorum. Etkinlikte emeği geçen personellerimize de başarılar temenni ediyorum” dedi.

 

Etkinliğe katılan diğer sağlık yetkilileri, hasta yakınlarıyla birlikte pasta keserek moral etkinliğine destek verdi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.