Hamit Kılıç, Canlı hayvan pazarını ziyaret etti

Hayvan Pazarındaki besici ve satın almak üzere orada yer alan vatandaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Kılıç’a Belediye Meclis üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Erkan Mustafa Tokur eşlik etti.

 

Hayvan Pazarında yer alan vatandaşlara hayırlı alış-veriş temennisinde bulunan Başkan Kılıç, “Besicilerimiz uzun süreler yetiştirdikleri kurbanlıkları burada satışa sunuyorlar. Tüm besicilerimize hayırlı satışlar diliyorum. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde bulunan Canlı Hayvan Pazarımızda gerçekleşiyor. Biz de pazarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızı dinleyelim dedik, onlarla sohbet ettik. Bayramın tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız için en güzel ve hayırlı şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

 

Kurban Bayramının ilçede huzur içerisinde geçirilmesi yönünde tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Kılıç, “Kurban Bayramı’nda çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Kızılırmak Seddesi Mezbahane yanında bulunan alanda atık gömü çukurları oluşturduk. Yön levhalarıyla bu alanın kolaylıkla bulunmasını sağladık. Saygı değer hemşehrilerimden kurban atıklarını bu alanda imha etmelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Hayvan pazarında bulunan besiciler ise Başkan Kılıç’a geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de besicilerin yanında olduğu ve taleplerinin çözülmesi noktasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Bafra Belediyesi Basın Bürosu