Bafra’da çiğ köfte tadında unutulmaz sıla gecesi etkinliği

Engelli bireylerle bir arada olmak ve keyifli bir akşam geçirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe İstanbul ve Hatay illerinden gelen misafirler de programa katılarak destek verdi.

 

Sıla gecesinde müzik ekibinin seslendirdiği Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Güney Anadolu kültürünün yöresel türkülerine katılımcılar sesleriyle eşlik ederek programın tadını çıkardılar.

 

Programda Gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve gösteriler sayesinde  gönüllerince eğlenen engelli bireyler, aileleri ve çocuklar unutamayacakları bir gece yaşadı.

 

Bazı görme engelliler kendi ses ve enstrümanlarıyla  sahnede yer alarak gösteride bulunmaları etkinliğe ayrı bir renk kattı.

 

Öte yandan programa katılan vatandaşlara ustalar tarafından tepsilerde yoğrulan çiğ köfte ikram edildi.

 

Etkinlikle alakalı konuşan Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül, “Bu akşam bütün katılımcılarımızla beraber unutamayacağımız bir gece yaşadık. Hep birlikte bir arada olmanın ve dayanışmanın keyfini çıkardık. Sıla gecemize uzaktan gelen misafirlerimizde katılarak destek verdiler. Yine görme engelli ve diğer engelli arkadaşlarımız aileleriyle beraber gelerek programımıza renk katmış oldular. Hünerli arkadaşlarımızın yaptığı çiğ köfte çok nefisti. Müzik ekibimiz  görme engelli arkadaşlarımızın performansları çok güzeldi. Kısaca bu akşam düzenlenen programımızda herkesin bir emeği var. Ben etkinliğimizin düzenlenmesinden tutun da maddi manevi destek veren ve programımıza katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.